fbpx
 

Blog5 semne că trebuie să vii la cursurile de dicție Peter Piper

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2020/11/curs_dictie_engleza1.jpg

Înainte să discutăm despre de ce ai nevoie de cursuri de dicție în limba engleză, haide să aflăm ce faci la aceste cursuri mai exact. Peter Piper se adresează tuturor celor care cred că au nevoie de o mână de ajutor în pronunția corectă a cuvintelor în limba engleză. 

Cu noi îți perfecționezi vocabularul în mod rapid, practic și creativ, în timp ce dobândești abilități de comunicare cât se poate de profesionale în limba engleză pentru a le folosi în ce activități vrei tu. 

Bun, dar eu pronunț ok în limba engleză! Cred. Ai spune tu. Hai să vedem care-i adevărul.

 

Oamenii te pun să repeți anumite cuvinte 

E posibil să crezi că le știi pe toate. Dar dacă nu unul, ci mai mult de 5 oameni te-au pus să repeți cuvinte, sau chiar fraze înseamnă că mai ai de lucru. Poate să fie orice. De la cuvinte simple precum literature, sau incohesive până la cele mai dificile precum antidisestablishmentarianism. 

 

Te gândești prea mult înainte să pronunți

Te-ai surprins vreodată citind în gând de mai mult de 3-4 ori înainte să scoți cuvântul pe gură? Se întâmplă atunci când vrei să fii sigur că pronunți un cuvânt corect, dar de cele mai multe ori o pățești pentru că îți cauți prin memorie o resursă, cât de mică, care să-ți dea un indiciu despre cum se pronunță cuvântul respectiv.

 

Repeți cuvintele de câteva ori până le nimereși pronunția

Întotdeauna timpul o să însemne bani. Nu prea mai poți să bagi o fisă atunci când te afli în contexte profesionale, spre exemplu. Dacă repeți un cuvânt de câteva ori până îl nimerești, ai nevoie de ajutorul Peter Piper, clar. 

 

Ceilalți te înțeleg greșit

Unele cuvinte în limba engleză sunt foarte asemănătoare în pronunție. Tocmai de asta este foarte posibil să le pronunți greșit și să dai un alt înțeles intenției conversației tale. 

 

Nu ai încredere să vorbești în engleză de față cu ceilalți

Atunci când vine vorba de citit texte cu voce tare, sau comunicat în limba engleză, te simți puțin nesigur. E aproape ca o rușine. Nu ai vrea să te faci de râs. Găsești orice mod de-a da mai departe către alții leapșa cititului sau vorbitului în limba engleză. Nu poți să eviți la nesfârșit. 

Dacă ai măcar 2 din 5 semne, te așteptăm la cursurile de dicție Peter Piper. Înscrie-te aici! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *