fbpx
 

BlogCât de importantă e dicția în limba engleză pentru jobul tău?

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2020/11/limba-engleza_la_locul_de_munca-1.jpg

Astăzi abordăm dicția în limba engleză din punct de vedere profesional. După cum știm de ani de zile, limba engleză este o limbă universală. Mai ales, pe partea profesională. Fie că suntem parte dintr-o organizație care are clienți străini, sau suntem freelanceri și muncim pe fiverr, sau chiar influenceri cu un public țintă internațional, pronunția în limba engleză este importantă. 

Imaginează-ți cât respect vei câștiga din partea șefilor, clienților, follower-ilor tăi atunci când pronunția ta în limba engleză este corectă. 

Pronunția corectă denotă profesionalism 

Atunci când comunici cu un client sau cu publicul țintă într-o engleză care scârțâie este posibil să trezești reacții nedorite, sau să își piardă încrederea în tine. Sau mai rău, să nu le poți capta atenția și să fie distrași de la mesajul tău important din cauza pronunției proaste. 

Însă, când engleza ta este impecabilă, oamenii vor fi atenți la ce ai de spus. Vei deveni un soi de autoritate în ochii lor. Un adevărat profesionist. 

 

Adaugă un plus de încredere

După cum spuneam și mai sus, atunci când mesajul este comunicat într-o engleză perfectă, receptorul mesajului va fi angrenat în conversație și chiar stimulat. În cazul în care trebuie să îi vinzi ceva, ai mai multe șanse să aibă încredere în tine dacă-i comunici mesajul într-o engleză perfectă. Nu crezi?

 

Ajută să transmiți mesajul corect 

În articolul 5 semne că trebuie să vii la cursurile de dicție Peter Piper, vorbim despre cum o pronunție greșită poate transmite și un mesaj eronat. Unele cuvinte se pronunță în mod asemănător și informația pe care o dai mai departe va fi prost înțeleasă. În cazul în care este un mesaj important, s-ar putea să te trezești în situații neplăcute.

 

Contribuie și la partea financiară 

Să nu ne mințim aici. Partea financiară joacă un rol important în viețile noastre. Dacă vorbești corect în limba engleză atragi mai mulți clienți, mai mulți followers, vinzi mai mult, deci ai mai mulți bani. Easy peasy.

 

Ai mai multe oportunități 

Haide să îți prezentăm o situație ipotetică. Dai peste jobul visurilor tale, singurul impediment este că au nevoie de-un vorbitor fluent în limba engleză. Doar atât te desparte de visul tău. Ce faci? Investești în tine sau stagnezi?

Cursurile de dicție Peter Piper vor să te ajute să îți atingi visurile, obiectivele și să ai mai multă încredere în tine. Înscrie-te azi și vei rezultate mai încolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *