fbpx
 

BlogCum te poate ajuta o pronunție corectă în limba engleză dacă ești influencer 

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2020/11/vlog.jpg

Să fii influencer este o meserie complexă care și-a găsit culcușul în online-ul românesc deja de câțiva ani buni. Există foarte mulți content creatori pe piața din România, pe nișe din ce în ce mai variate.

Unii dintre ei chiar au reușit să crească atât de mult încât să atingă și piețe internaționale. În acest caz, majoritatea își schimbă contentul din română în engleză, sau îl creează pur și simplu în ambele limbi. 

Engleza e universală, însă nu suntem cu toții vorbitori nativi. În momentul în care comunici ceva în limba engleză, dar oamenii nu înțeleg ce spui, mesajul este ignorat de public, sau chiar înțeles greșit. 

Atunci când ești influencer, trebuie să știi să pronunți cuvintele corect în limba engleză.

De ce?

Publicul țintă are mai multă încredere în tine

Atunci când vorbești corect în limba engleză, fie că alegi un accent american, fie că mergi pe cel britanic, publicul țintă o să aibă automat mai multă încredere în ceea ce spui. Astfel, toate produsele pe care le promovezi, sau campaniile tale, vor avea mai multă vizibilitate. 

Ba chiar, ar putea crește reach-ul și rata de engagement. Cu toții adoră un accent perfect în limba engleză. Știm treaba asta deja din toate filmele și serialele. 

 

Vei fi perceput instant drept profi 

Un om care investește în propria persoană mai mult decât ceilalți este perceput instant drept profi. Dacă ești influencer și vorbești corect în limba engleză, ceilalți se vor gândi că ai investit mult în meseria ta și automat vor fi interesați să investească și ei în tine. 

 

Contentul tău își va dubla calitatea instant

După cum spuneam și mai sus, o pronunție corectă în limba engleză va crește rata de engagement a întregului cont. Sau a tuturor conturilor de social media unde alegi să te promovezi. În plus, știi foarte bine cât contează să ai content de calitate. Imaginează-ți că un accent corect îi va dubla calitatea instant numai prin faptul că oamenii se vor opri din scroll ca să îți asculte vocea cu plăcere. 

Ce mai aștepți? Înscrie-te la cursurile Peter Piper și apucă-te de creat content!

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *