fbpx
 

BlogCe o să înveți dacă participi la cursurile Peter Piper 

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2020/12/learning.jpg

Cursurile de dicție Peter Piper se adresează mai multor publicuri țintă. Dar nu asta este ceea ce contează, ci scopul nostru. Și anume, îmbunătățirea pronunției tale a cuvintelor în limba engleză. 

La ce te ajută să vorbești corect în limba engleză? Indiferent ce job ai, atunci când ceilalți te vor auzi vorbind în ședințe, în call-uri, sau chiar în întâlnirile one on one, vor fi impresionați și te vor considera un bun profesionist. Dar în special, te vor asculta vorbind cu plăcere.

Cui nu-i place un accent perfect? 

Acum că știi exact la ce te ajută o pronunție corectă, să vedeți ce te învățăm noi la cursuri. 

Să înveți să pronunți corect chiar și cele mai grele cuvinte

Îți oferim toate uneltele, regulile și exercițiile necesare că să înveți să pronunți chiar și cele mai grele cuvinte în limba engleză. Poate vei reuși să pronunți bine chiar și cel mai lung cuvânt în limba engleză. 

Să ai mai multă încredere în tine și în pronunția ta

Îți dai seama că odată ce înveți să pronunți corect cuvintele, nu te vei mai opri din vorbit în limba engleză. Îți va plăcea mai mult sunetul propriei voci și vei dori să profiți de orice oportunitate ca să vorbești. Fie ea profesională, sau amicală. 

Să nu mai ai trac atunci când vorbești în public, în limba engleză 

Dacă ești young professional, există multe situații în care vei fi nevoit să îți prezinți ideile, sau să ții un seminar, ori pur și simplu să comunici cu unii clienți internaționali. Înainte aveai un trac extraordinar în astfel de situații, acum, după ce ai terminat cursurile Peter Piper, te recomandă toți superiorii sau colaboratorii pentru astfel de situații. 

Cursurile Peter Piper vin în două variante: cea de 5 ședințe și cea de 20. O lecție durează 50 de minute și are loc one on one, adică între cursant și trainer.

Înscrie-te acum!

Photo by Artem Podrez from Pexels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *