fbpx
 

BlogDe ce ai nevoie de cursuri de dicție în limba engleză dacă lucrezi în showbiz

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2021/02/showbiz.jpg

Domeniul showbiz-ului este unul greu, dar și interesant și plin de oportunități în același timp. Dar dacă nu profiți de ocaziile pe care le primești ca să crești și să avansezi în carieră, este posibil să ratezi experiențe. 

În cazul în care ai invitați străini, sau trebuie să joci un rol în limba engleză, sau ești reporter într-o altă țară, ce te faci dacă ai un accent tipic est-european? Ar arăta o lipsă de profesionalism, iar invitații tăi, fanii sau telespectatorii ar înțelege foarte greu mesajul pe care îl comunici și ai avea destul de multe de pierdut.

În schimb, uite 5 motive pentru care ai nevoie de cursuri de dicție în limba engleză și cum te vor ajuta să îți îmbunătățești viața profesională și să avansezi în carieră. 

Photo by Matheus Bertelli from Pexels

  • Arată cât de bun profesionist ești, dedicat muncii tale

Un accent britanic sau american arată că ești un profesionist adevărat, căruia îi pasă de imaginea lui și care dorește să lucreze la skill-urile lui ca să avanseze în carieră. Oamenii vor aprecia și vor fi captivați de tine. 

 

  • Dacă o să ai invitați străini, o să îi impresionezi

În cazul în care ai invitați străini în emisiune, sau trebuie să iei interviu unei vedete internaționale, îi vei impresiona cu siguranță cu accentul tău corect în limba engleză. Și mai ales, vor putea înțelege exact ce vrei să le comunici.

 

  • Dă bine pe sticlă 

Te vei diferenția de restul colegilor tăi, iar fanii tăi vor fi impresionați și te vor ține minte. Ba chiar, vei fi poate remarcat de branduri internaționale care vor dori să lucreze cu tine.

 

  • Îți crește popularitatea

Dacă vorbești limba engleză corect, îți crește automat popularitatea. Oamenii vor dori să te mențină în post, sau în rol și vei putea face orice proiect îți dorești tu când devii și mai cunoscut.

 

  • Vei avea mai multe oportunități

Rolurile date românilor sunt de regulă de ruși, imigranți sau străni care au accentul tip est-european. Când ai accent britanic, vei putea avea o paletă mai mare de roluri. 

Înscrie-te la cursurile de dicție Peter Piper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *