fbpx
 

BlogDe ce e importantă dicția în limba engleză pentru business? 

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2021/02/afaceri.jpg

Printre primele lucruri pe care le înveți în engleză sunt expresiile, vocabularul specific, cuvinte uzuale. Dar, din păcate, în business, toate astea nu înseamnă mare lucru atunci când comunicarea este defectuoasă. Cum se poate întâmpla asta când ai această bază deja formată? Printr-o pronunție greșită. 

Imaginează-ți puțin: folosești propoziții complexe, expresii dificile și ideile tale sunt excepționale, dar e degeaba dacă oamenii nu înțeleg ce vrei să zici cu exactitate.

Cum îți dai seama că ai probleme cu pronunția?

Te simți anxios de fiecare dată când ai un business call cu un client străin? Îți este frică să îți prezinți ideile în limba engleză? Ești stresat când toți clienții tăi sunt vorbitori de limba engleză? 

E clar. Ai nevoie de cursuri de dicție în limba engleză.

Vorbitorii nativi de limba engleză pot interpreta pronunția ta greșită drept o lipsă de skill comunicațional. Cineva cu un accent puternic est-european poate fi greu de înțeles. În special, când se discută teme importante pentru planuri de business, strategii de Marketing sau repoziționări în piață. 

Cum îți îmbunătățești pronunția? 

Petrece cât mai mult timp consumând content în limba engleză. Sau dacă nu ai timpul și răbdarea necesară, mai bine te înscrii la cursurile de dicție Peter Piper. 

Ai opțiunea de a alege între 5 și 20 de ședințe, cursurile sunt one on one. 

După ce termini cursurile, vei simți că ai mai multă încredere în planurile tale de afacere, vei încheia deal-uri cu clienți străini cu mai multă ușurință și viața ți se va îmbunătăți considerabil. 

Comunicarea este un proces bilateral. În cazul în care pronunți cuvintele greșit în limba engleză, vei pierde atenția clienților tăi sau, în cel mai rău caz, vor înțelege altceva din ce le prezinți. 

Evită o comunicare defectuoasă și devino un om de afaceri de succes cu lecțiile de dicție Peter Piper!

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *