fbpx
 

CURSURI DE DICȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂAlege un program care te avantajează

bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2019/04/letter_a.png

ADULȚICurs de dicție în limba engleză pentru adulți

Cursul de dicție se adresează tuturor celor care doresesc să-și îmbunătățească pronunția cuvintelor în limba engleză, pentru o comunicare cât mai clară și corectă la locul de muncă sau în călătorii. Personalizate în funcție de nevoile tale, într-o manieră cât mai creativă și intuitivă, cursurile de dicție în limba engleză sunt adaptate după timpul și programul tău, acestea putând fi programate atât online, prin paltforme video & audio, cât și offline, la sediu nostru.
Metodologia noastră include tehnici dintr-o gamă largă de discipline și meserii reunite într-un mod creativ, simplu și perceptibil
Știm cât de important este timpul tău. De aceea programările la cursul privat de dicție se stabilesc în funcție de disponibilitatea ta.
Evaluăm progresul cursanților prin mijloace profesionale de înregistrare audio și video.

BUSINESSCurs de dicție în limba engleză pentru companii

Cursurile de dicție se adresează companiilor și, implicit, angajaților și partenerilor, celor care, prin natura muncii lor, trebuie să aibă un discurs clar și convingător în relația cu clienții sau furnizorii internaționali.
Metoda de învățare este una interactivă și se potrivește tuturor stilurilor: 80% practică, 20% teorie.
Calendarul activităților poate fi stabilit în funcție de disponibilitatea angajaților.
Procesul de învățare și însușire a unei pronunții corecte în limba engleză este plăcut și ușor. După finalizarea cursurilor, angajații vor stăpâni la perfecție arta comunicării în limba engleză
https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2019/04/letter_b.png
https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2019/04/letter_c.png

COPIICurs de dicție în limba engleză pentru copii

Cursurile de dicție pentru copii modelează discursul acestora printr-o manieră cât mai creativă și distractivă. Corectăm defectele vorbirii în limba engleză cu ajutorul materialelor audio și video, pentru o experiență a învățării cât mai personală.
Metoda noastră de învățare este una experiențială, bazată în mare parte pe practică. Materialele primite sunt distractive și stimulează creativitatea copilului într-un mod simplu și perceptibil.
Cursurile private de dicție pentru copii sunt programate în funcție de disponibilitatea fiecărui copil în parte.
Progresul cursanților este monitorizat prin mijloace profesionale de înregistrare audio și video.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image