fbpx
 

ADULȚICurs de dicție în limba engleză pentru adulți

Îmbunățățește-ți pronunția cuvintelor în limba engleză cu ajutorul cursurilor personalizate și adaptate nevoilor tale.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Curs dictie engleza adulti (2-1)

ADULȚIModul nostru de învățare

Stăpânește arta conversației prin cursuri care urmăresc să corecteze discursul în limba engleză. Ca mesajul tău să fie clar și convingător, trebuie să te asiguri că articulezi corect cuvintele, că intonația este potrivită, iar tonalitatea și volumul vocii sunt controlate prin respirație. Toate aceste tehnici vor fi predate prin cursuri practice interactive, profesorii noștri asigurându-se că vei însuși teoria, aceasta devenind reflex în vorbire. Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești discursul pentru călătoriile internaționale sau vrei să-ți impresionezi angajatorul, prin cursurile noastre te vei asigura că devii maestru în arta conversațională în limba engleză.
Ne găsești în centrul Bucureștiului, la un pas de Piața Romană, pe strada Tache Ionescu 5.
Evaluăm progresul cursanților prin mijloace profesionale de înregistrare audio și video
Metodologia noastră include tehnici dintr-o gamă largă de discipline și meserii reunite într-un mod creativ, simplu și perceptibil.
Cursul se desfășoară pe o durată de minimum cinci săptămâni, o ședință săptămânală
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

ADULȚISunete clare

Cursurile private sunt personalizate și adaptate în funcție de nevoile și obiectivele tale, de la exerciții de pronunție până la cele de intonație. Programul se concentrează pe vocalele și consoanele din engleza britanică, astfel încât sunetele emise de tine să se apropie de perfecțiune. Pentru a putea auzi progresul și pentru a observa efectele instrumentelor prin care ați dobândit o dicție de invidiat încă de la început, fiecare curs este înregistrat audio și video.
Materialele primite la curs te vor ajuta să lucrezi și individual, între ședințe, pentru a-ți exersa dicția în limba engleză
Știm cât de important este timpul tău. De aceea programările la cursul privat de dicție se stabilesc în funcție de disponibilitatea ta.
Cursurile sunt private (one to one), iar o ședință are o durată de o oră.
Curs dictie engleza adulti (2-2)
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
0123456789001234567890
1 ȘEDINȚĂ PRIVATĂ
O sesiune de 50 de minute în care se efectuează o analiză a dicției și se propun seturi de exerciții speciale în funcție de dificultățile de pronunție semnalate
012345678900123456789001234567890
5 ȘEDINȚE PRIVATE
Un program complet care se întinde pe o perioadă de 5 săptămâni și care va pune bazele unei pronunții excelente în limba engleză
012345678900123456789001234567890
20 DE ȘEDINȚE PRIVATE
Un program intensiv care se adresează celor care doresc să-și perfecționeze dicția în limba engleză și sunt pregătiți să-și dedice mai mult timp exersării.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image