fbpx
 

BUSINESSCurs de dicție în limba engleză pentru companii

Angajat sau partener, compania ta are nevoie de cei mai cursivi vorbitori de limba engleză.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Curs dictie engleza companii (2-1)

BUSINESSBusiness, la un alt nivel

Prima dovadă de profesionalism și de validare a calității serviciilor furnizate de companie se află în interacțiunea, directă sau telefonică, a angajaților sau partenerilor cu clienții sau potențialii clienți internaționali. O pronunție corectă și fermă a cuvintelor în limba engleză va face jumătate din munca de convingere a clienților. Cursurile noastre modelează discursul angajaților și al partenerilor, aceștia urmând să stăpânească la perfecție arta vorbirii în limba engleză.

Ne găsești în centrul Bucureștiului, la un pas de Piața Romană, pe strada Tache Ionescu 5.
Evaluăm progresul cursanților prin mijloace profesionale de înregistrare audio și video.
Metodologia noastră include tehnici dintr-o gamă largă de discipline și meserii reunite într-un mod creativ, simplu și perceptibil.
Durata cursurilor se stabilește în funcție de disponibilitatea companiei.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

BUSINESSInvestește în viitorul companiei

Limba engleză este instrumementul principal cu care poți impresiona și încheia afaceri internaționale. Printre clienții noștri se numără corporații, instituții de stat, universități, licee și școli private. Experiența noastră, acumulată în cei 15 ani de activitate, ne permite să lucrăm în mod eficient cu clienți din diverse sfere de activitate, atingând obiectivele stabilite. De-a lungul anilor, profesorii noștri au pregătit cu succes oameni din domenii precum medicină, știință, radio, televiziune, auto, vânzări, marketing, agricultură, turism, P.R. etc.
Metoda de învățare este una interactivă și se potrivește tuturor stilurilor: 80% practică, 20% teorie.
Calendarul activităților poate fi stabilit în funcție de disponibilitatea angajaților.
Formarea din timpul cursurilor este plăcută și distractivă, astfel încât procesul de învățare să fie încurajat și la locul de muncă, după finalizarea programului.
Curs dictie engleza companii (2-2)
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image