fbpx
 

Dicție în limba englezăDespre Noi

bt_bb_section_top_section_coverage_image

De ce ai nevoie de o dicție corectă în limba engleză?

Limba engleză reunește oameni și culturi, informații și cunoștințe din toate colțurile lumii. Engleza este limba de circulație globală, cu ajutorul căreia poți călători cu ușurință, descoperind locuri minunate și tradiții interesante. Totodată, un bun vorbitor de limba engleză se bucură de șanse reale de avansare în carieră și dezvoltare profesională, engleza fiind una dintre primele cerințe ale unui angajator în 2021. Indiferent de domeniul de activitate în care activezi sau scopul pentru care dorești să-ți perfecționezi vocabularul, investește în abilitățile tale de comunicare în limba engleză și bucură-te de oportunitățile pe care aceasta ți le oferă.

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2019/05/Language_History-02.png
https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png

Cine suntem și ce facem?

PeterPiper oferă primele cursuri intensive de dicție în limba engleză concepute să perfecționeze pronunția oricărui vorbitor. Profesorii noștri utilizează tehnici teoretice și practice profesionale de învățare, intuitive și creative, adaptate și personalizate în funcție de nevoile și cerințele cursantului. Urmărim să dezvoltăm abilități de comunicare de bază în limba engleză cu ajutorul materialelor audio și video, evaluand constant progresul fiecărui cursant în cadrul sesiunilor disponibile atât online, cât și offline.

Ce-ți oferim?

Secretele unui vorbitor fluent de engleză se află în pronunția perfectă a cuvintelor limbii. Apelând la cursurile noastre vei descoperi erorile comune de pronunție a construcțiilor lingvistice și vei dobândi cunoștințele necesare cu care poți purta un dialog corect.

https://www.peterpiper.ro/wp-content/uploads/2019/05/Language_History-03.png
Mihai Craciun - Curs dictie engleza

Mihai Crăciun

Cu o experiență vastă în TV și radio, Mihai Crăciun este un experimentat specialist în comunicare și unul dintre cei mai apreciați traineri de dicție din România. De-a lungul celor 8 ani de activitate, Mihai Crăciun a pregătit cu succes peste 5000 de profesioniști din vaste domenii de activitate, reușind să sesizeze cu ușurință dicția deficitară a acestora și să le perfecționeze discursul liber. Expertiza sa este recunoscută la nivel național, el colaborând cu mai multe televiziuni și posturi de radio, printre care PROTV, TVR, Radio România Actualități, RockFM, MagicFM sau Kiss FM. Comunicarea corectă în limba engleză a devenit o nevoie reală actuală în desfășurarea activităților, profesionale mai ales. Comunicarea în limba engleză poate deveni cu atât mai dificilă cu cât apelăm din ce în ce mai des la instrumente inteligente și canale online, din considerente de timp. O dicție corectă face diferența dintre un profesionist și un amator, iar misiunea lui Mihai este de a se asigura că fiecare vorbitor de limba engleză transmite clar mesajul, acesta fiind înțeles corect de către persoana căreia te adresezi, evitând astfel posibile confuzii.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image